Bilen är till salu och beskrivs så här:

Info: Premium Contrast Ebony/Lunar läder, Ny Land Rover Defender 110 SW SE -15, Barolo Black Metallic med Ebony Svart Premium läder Contrast inredning, Vitt tak, Komplett utrustad enligt std på Defender 100 SW med SE-Pack, Övrig extra utrustning Premium Metallic lack, Cold Climate Pack,

Cd-spelare, Radio med MP3 Aux och Bluetooth anslutning, Tow Ball with Drop Plates inkl elkoppling, Diamond Turned Design fälgar med Goodyear MTR Tubeless däck, 7-sätes paket, Premium helläder Contrast Design stolar i Ebony svart läder, Under Ride protection Bar fram, Side Runners, Body color Eyebrows, Mkt välutrustad Defender 110 SW med SE-pack för omgående leverans, Bilen finns att se på Grevturegatan i Sthlm, Ring för mer info, Avdragbar moms,

Vad hände med den spartanska, robusta och rimligt prissatta Land Rovern?

Vad händ med bilen man kunde köra ut i vattnet tills fimpen slocknade??? Jag menar premium läder i en bil som ska kunna vada i 1,5 meter djupt vatten.

Det enda jag känner igen från min 109 Safari 1972 är behovet av Cold Climate Pack, en Land Rover uppfinning som gör bilen dräglig att sitta i även vintertid. Min 109 klarade att nå plusgrader inne i bilen om det var -20 grader ute. Var det kallare frös det inne i bilen även under färd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *