post

Strands Lighting Division (SLD) kompletterar nu extraljus-sortimentet med två ovala extraljus för den som vill ge sitt fordon en old school design med strålkastare med modern teknik.

LED-extraljus har blivit mycket populära på marknaden de senaste åren. Allt fler väljer LED-teknik framför xenon och halogen, tack vare fördelar som: kort upptändningstid, låg strömförbrukning, lång hållbarhet och låg värmeutveckling. Strands Lighting Divisions erbjuder ett brett sortiment LED-extraljus som nu kompletteras med Delta. Ett extraljus med oval form och kantlös ”infinity” design – utvecklad för ett krävande klimat.

– Exportmarknaden står för över 50 procent av vår omsättning och vi har fått många förfrågningar från kunder på den europeiska marknaden gällande just ett ovalt extraljus. Delta är framtaget i SLD:s unika design, funktion och kvalitet. En stilsäker, blivande klassiker som vi är stolta över att presentera, säger Johan Carlos VD på Strands Fordonskomponenter AB.

LED-strålkastaren Delta

Kraftfullt ljus

Delta utlovar både kvalitet och kraftfull ljusprestanda. 8416 lumen och 1 lux på 430 meter. Extraljuset är E-godkänt enligt ECE R112. Dessutom har lampan ett tilltalande LED-positionsljus i den senaste tekniken. Positionsljuset är placerat i en linje, i lampans mitt.

– Oval form och kantlös design
– Kraftfull ljusprestanda – 8416 lumen, 1 lux på 430 meter
– E-godkänd enligt ECE R112
– Referenstal 25
– Positionsljus ”one line” i lampans mitt
– Tre års funktionsgaranti

Halogen-strålkastaren Omega.

Även en oval halogenstrålkastare

Strands lanserar även ett traditionellt halogen-extraljus med oval form, kantlös ”infinity” design och ett positionsljus som lyser hela vägen i lampans underkant. Strålkastaren har fått namnet Omega.

– En attraktiv och efterfrågad stylingprodukt. Vi har fått många önskemål om ett ovalt extraljus, främst från vår exportmarknad, som över 50 procent av vår omsättning består av, säger Johan Carlos VD på Strands Fordonskomponenter AB.

Lampans kvalitet beskrivs som mycket hållbar med en tålig plast. Kan exempelvis monteras infälld i grill eller i nedre spoiler på en lastbil. Har en kombinationsljusbild, är fullt E-godkänd (ECE R7, R112), med referenstal 25 samt EMC-godkänd enligt ECE R10.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *