post

Den 23 mars har nya storfilmen Batman vs. Superman: Dawn of Justice, fritt översatt blir det gryning för rättvisan, premiär. En fest som Jeep firar med en specialutgåva av Jeep Renegade. Bilen är en replika av den Jeep Renegade som medverkar i filmen och den kommer till Sverige i 60 exemplar med namnet Jeep Renegade ”Dawn of Justice ” Limited Edition.

Stockholm, 14 mars 2016 – Efter den debuten på internationella bilsalongen i Genève kommer nu både film och specialmodell till Sverige. Den 23 mars är det svensk premiär för storfilmen Batman vs. Superman: Dawn of Justice – och strax efter kommer en begränsad upplaga av den exklusiva specialutgåvan Jeep Renegade ”Dawn of Justice” Limited Edition till Sverige.

Med exklusiv Batman vs. Superman-utrustning som blanksvarta 18”-lättmetallfälgar och svarta designdetaljer på såväl kaross som i kupén är nya Jeep Renegade ”Dawn of Justice” Limited Edition en unik specialutgåva av hjältebilen. I den välutrustade specialversionen ingår dessutom komfortpaket, parkeringssensorer bak, tonade rutor och Batman vs Superman-dekaler för 209 900 kronor.

En modern Jeep med stolt arv

Nya Jeep Renegade ”Dawn of Justice ” Limited Edition tillverkas i en begränsad upplaga och endast 60 exemplar kommer till Sverige. Specialmodellen baseras på Renegade Longitude med 1,6 E-Torq-motorn med 110 hästkrafter och framhjulsdrift.

Jeep Renegade är Jeep-familjens senaste tillskott och minsta medlem men också en snål bil för vardagen. Markfrigången är 17,5 centimeter, och den uppgivna bränsleförbrukning ligger på 6,0 l bensin per 100 km, motsvarande 141 g CO2/km för den framhjulsdrivna versionen.

Renegade är Jeeps bästsäljare i EMEA-regionen där den står står för närmare 50 procent av all försäljning. Modellen tillverkas vid FCA-koncernens Melfi-anläggning i Basilicata, Italien och har efter succélanseringen redan tillverkats i fler än 200 000 exemplar.

Jeep Renegade ”Dawn of Justice” Limited Edition 1,6 E-Torque 2WD   209 900 kr

 Utrustning utöver Longitude:

  • Blanksvarta 18”-fälgar
  • Blanksvarta interiöra detaljer
  • Blanksvarta exteriöra detaljer
  • Exteriörlack Carbon Black
  • Premium tygklädsel
  • Komfortpaket
  • Parkeringssensorer bak
  • Tonade rutor
  • Dekal ”Batman vs Superman”

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *