KoenigseggPå torsdag kan bilälskare få njuta både utseendet och ljudet, mäktigt som Tors hammare, från en äkta Koenigsegg när Koenigsegg tar sin bil till Goodwood Festival of Speed, .

En stor Koenigsegg-älskare presenterade sig och lovordade den svenska superbilen, eller hyperbilen som han själv säger, i Wall Street Journal.

För år sedan blev ordet superbil mode. En superbil är en sällsynt, dyr prestanda bil, som en Ferrari eller en Lamborghini. Senare började bilälskare använda ordet hyperbil. Dessa fordon är ännu mer exklusiva – så sällsynta faktiskt att det knappast är troligt att du någonsin kommer att få en glimt av en. De kan kosta väl över en miljon dollar, och de harr så mycket effekt att de trotsar hela tanken på vad en bil ska vara.

Enligt min åsikt finns det bara två riktiga oberoende hypercarbyggare idag: Koenigsegg i Sverige och Pagani i Italien, säger Jeffrey Cheng,som är en investerare från Newport Beach, Kalifornien i en intervju på wsj.com, Han har en 2008 Koenigsegg CCX.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *